Verkkokauppa

Coolment
Luonnonhoitogeeli

Kipuun - särkyyn - tulehduksiin


Menthol - eukalyptus - piparminttu
Tehokas ja monipuolinen:

Aktivoi elimistön oman puolustusjärjestelmän eli auttaa elimistöä hoitamaan itse itsensä parantaen tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.


Kudosvaikutteinen:

Kuljettaa vaikuttavat aineet syvälle kudokseen aktivoiden elimistön puolustusjärjestelmän.


Ihovaikutteinen:

Aiheuttaa iholla voimakkaan viilentävän reaktion ja laskee ihon lämpötilaa vähentäen kipua ja tulehdusta.


Kipu, särky ja tulehdus:

Akuutit ja krooniset lihas-, nivel- ja hermoperäiset vaivat. Erilaiset reumasairaudet ja reumaattiset vaivat. Kuluman ja osteoporoosin aiheuttamat kivut. Rasittuneet ja jännittyneet lihakset. Venähdykset ja revähdykset. Vammat ja murtumat. Jännetupen tulehdus. Tenniskyynärpää. Kolmoishermosärky. Migreeni. Päänsärky. Luupiikit. Vaivasenluut. Kasvukivut. Kuukautiskivut. Eturauhasvaivat. Vatsavaivat ja sappikivet. Virtsatiekivet. Ruusun aiheuttama kipu. Synnytyskivut. Rintatulehdus.


Verenkierto ja aineenvaihdunta:

Huono ääreisverenkierto. Kuoliot. Katkenneet pintaverisuonet. Suonenveto. Suonikohjut. Levottomat, polttavat tai väsyneet jalat. Turvotukset. Ruhjeet. Mustelmat. Aktivoi päänahan verenkiertoa kiihdyttäen hiusten kasvua ja estäen niiden lähtöä.


Ihonhoito:

Erilaiset ihottumat. Psoriasis. Känsät, syylät ja luomet. Arpikudokset. Huuliherpes. Palovammat. Auringon polttama iho. Akne ja rasvainen iho. Hyönteisten puremat ja pistot. Vesirokko.


Hengitystiet:

Avaa tehokkaasti hengitystiet. Nuha ja flunssa. Yskä. Kurkkukipu. Korvakipu. Poskiontelotulehdus. Astmaattiset oireet. Höyryhengitys.


Hieronta ja fysioterapia:

Hieronnan ennen ja jälkeen estämään ja poistamaan tulehdusta. Kylmä-, pinta- ja syvälämpöhoitojen yhteydessä. Jalkahoidossa. Leikkausten jälkeen. Kuntoutuksessa.


Kylmähoito:

Voimakkaan viilentävän vaikutuksen ansiosta korvaa erilliset kylmägeelit.


Sauna:

Sivele geeliä kipualueelle, anna imeytyä hetken. Saunan lämpö tehostaa kivunlievitystä.


Käyttö:

Ulkoisesti kipualueelle 2 – 3 kertaa vuorokaudessa tai tarpeen mukaan. Kuurihoitona 1 – 2 viikkoa. Laitetaan ohuesti iholle. Imeytyy nopeasti. Ei tahraa. Neutralisointi runsaalla vedellä. Myrkytön luonnontuote. Ei tunnettuja sivuvaikutuksia eikä vasta-aiheita.


Vältä aineen joutumista suuhun, silmiin ja limakalvoille, aiheuttaa polttavan tunteen. Geelin vaikutukset ovat yksilöllisiä, testaa aina tuotteen sopivuus itsellesi.


Tuote ei ole lääkevalmiste, älä korvaa lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja neuvottelematta ensin lääkärin kanssa. Ei aiheuta kemiallista reaktiota muiden lääkkeiden kanssa. Ei lasten ulottuville.